Савет за савијање од тврдог угља

  • Тунгстен карбид Хард Роцк Цросс Дрилл битни врх

   Obratite se sada

   Тунгстен карбид Хард Роцк Цросс Дрилл битни врх

   Вучени карбид Хард Роцк Цросс Дрилл битни врх је погодан за уградњу у крстасте и бургоне у облику слова Кс, ротационе перкуссиве бургије машина за бушење тешких камена и за бушење тврдих стена формата Ф = 18 или више, отпор, може се поново млевати.

   Više

  • Тунгстен Царбиде Хард Роцк Дрилл Длето Бит Тип

   Obratite se sada

   Тунгстен Царбиде Хард Роцк Дрилл Длето Бит Тип

   Тунгстен карбид тврдо дрво Дрилл Дрилл Бит Тип је погодан за уградњу крстастих и Кс-облика сврдла, ротирајућих перкусивних бушилица машина за бушење тешких камена и за бушење тврдих стијенки од класе Ф = 18 или више, са добром отпорношћу на хабање , може се изнова и...

   Više

  • Вијчана карбидна бушилица за лијевом руком

   Obratite se sada

   Вијчана карбидна бушилица за лијевом руком

   Вијчана карбидна бушилица са лијевим рукохватом се користи за алате за премошћавање угља, који су погодни за израду ротационих сврдла за угаљ и мекане камене формације. Има супериорну отпорност на хабање и жилавост ударца.

   Više

  • Волфрам карбидни премијум рудник са десним рукама

   Obratite se sada

   Волфрам карбидни премијум рудник са десним рукама

   Савет за прашину са угљеничном карбидом од тунгстен карбида користи се за алат за рударство угља који су погодни за израду ротационих сврдла за угаљ и меку камену формације. Има супериорну отпорност на хабање и жилавост ударца.

   Više

  • Волфрам карбид плоча Оцтагонал Инсерт

   Obratite se sada

   Волфрам карбид плоча Оцтагонал Инсерт

   Воском за волфрам карбид се користи за алат за рударство угља који су погодни за израду ротационих сврдла за угаљ и мекане камене формације. Има супериорну отпорност на хабање и жилавост ударца.

   Više

  • Волфрам карбид бевел октагонално убацивање

   Obratite se sada

   Волфрам карбид бевел октагонално убацивање

   Користи се за уградњу сврдла за бушење тврдих камених формација, за уградњу кључева за бушење бургија за бушење уљане бушилице и бушилице за бушење, за бушење меких камених формација испод Ф = 8, тврдих и већих формација тврдог угља, за бушење природних камених...

   Više

ИЕСЕС је један од водећих произвођача и добављача конопа за волфрам карбид у Кини, који такође подржава прилагођену услугу. Будите слободни за велепродају висококвалитетног сврдла за волфрам карбид израђене у Кини по конкурентној цени од наше фабрике. за цјеник и цитат, контактирајте нас.

Цопиригхт © Иесес Нев Материал Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-731-22610061