Волфрам карбидна лопта и пелета

  • Пелвиц од волфрамовог карбида за ВЦ цијев

   Obratite se sada

   Пелвиц од волфрамовог карбида за ВЦ цијев

   За израду цеви за ВЦ цеви, које се користе за заваривање, како би дијелови постали носнији. Широко се користи за израду бургија за уље, ПДЦ бушилице у нафтној индустрији, рударству, грађевинским машинама, индустрији челика. Отпорност на...

   Više

  • Пелвиц од тунгстен карбида за трицоне битове

   Obratite se sada

   Пелвиц од тунгстен карбида за трицоне битове

   За заваривање Трицоне Битс, који се користе за заваривање, како би дијелови постали носнији. За стварање битова за ојачавање површине за хабање. Отпорност на хабање, хабање и корозију површине заварене ВЦ шипком може се знатно побољшати.

   Više

  • Лопта валвавог карбида на нафтном пољу

   Obratite se sada

   Лопта валвавог карбида на нафтном пољу

   За заптивање вентила пумпе за уље у песку нафтне индустрије које садржи бунаре, вискозне уљне бунаре, бунаре на мору, високонапетне резервоаре за уље на високим притиском, компатибилне сједишта вентила за цементни карбид итд.

   Više

  • Лоптица валвавог карбида у хемијској индустрији

   Obratite se sada

   Лоптица валвавог карбида у хемијској индустрији

   Кугла за брушење волфрамовог карбида се може користити као лопта за вентил и мерна кугла у хемијској пумпи, пумпа за високу температуру, мерна пумпа. Компатибилна сједишта вентила од тврдог метала, њихове перформансе директно утичу на ефекат употребе и...

   Više

ИЕСЕС је једна од водећих произвођача и добављача куглица и пелетних производа из кугличних карбида из Кине, која такође подржава прилагођену услугу. Будите слободни за велепродају висококвалитетне куглице и пелета од карбида од волфрама направљене у Кини по конкурентној цени од наше фабрике. за цјеник и цитат, контактирајте нас.

Цопиригхт © Иесес Нев Материал Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-731-22610061