Знање

Dom > Знање > Sadržaj
Коришћење волфрамовог карбида
Apr 24, 2018

1, који се користи у великом броју брза алата за сечење, структуралних материјала пећи, дијелова млазних мотора, металних керамичких материјала, отпорних грејних елемената и других производа.

2. Користи се за производњу алата за резање, делова отпорних на хабање, таласног лонца бакра, кобалта, антимона и других метала, полупроводничких филмова отпорних на хабање.

3. Користи се као материјал од сјајног алата и материјал отпоран на хабање. Може да створи чврсто решење са много карбида. ВЦ-ТиЦ-Цо карбидни алат је широко коришћен. Може се користити и као тернарни систем НбЦ-Ц и ТаЦ-Ц. Карбид модификовани адитиви не само да могу смањити температуру синтеровања, већ и одржавати одличне перформансе, могу се користити као ваздухопловни материјали.

4, користећи волфрам анхидрид (ВО3) и графит у редукционој атмосфери 1400 ~ 1600 ° Ц високотемпературне синтезе праха тунгстен карбида (ВЦ), а затим синтрањем са врућим пресовањем или врућим изостатичким синтеровањем за синтеровање могу се направити густи керамички производи.
Цопиригхт © Иесес Нев Материал Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-731-22610061